Dagbok

2006-10-11: Idag bär det av till prag. Vi kommer flyga från Arlanda med Sterling vid 5-tiden. Å vi landar i prag typ 2-timmar senare å sen e det PAAAAAAAAAARTY :-D. När vi kom ned så tog vi taxi direkt hem till Mange där vi dumpa väskorna å sen drog vi direkt ner på byn å tugga mat på Fridays å sedan drog vi till Hells Bells å sen va vi typ hemma vid 3-tiden :-D synd om Mange som behövde upp å jobba dan eftet.

2006-10-12: Efter frullen så drog vi runt på stan å kolla in massa av turist grejorna. bland annat så kollate vi in Prag Borgen. Blev nog en sådär 3 timmars vandring. Ni kan kolla in bilderna i Galleriet. På kvällen så blev det så klart Paaaaarty igen :-D.

2006-10-13: Som igår så drog vi ned på byn å kollade in lite mer turist grejor där ibland Karlsbron. Vi gick omkring i typ 3-4 timmar. På kvällen blev det som alltid Paaaarty om jag minns rätt ;-) så började vi som vanligt på vårat favvo ställe Hells Bells.

2006-10-14: Vi va ute å handlae lite kläder å sprit. Sedan drog vi upp på det stora berget där dom hade ett utsikts torn. Väl uppe på toppen så pallade vi inte gå upp i trapporna i det 60 meter höga tornet. Gjorde inte så himla mycket för det va ändå disigt över hela prag så vi hade ändp inte sett så mycket. När vi gick ned från berget via den feta arenan som också ligger där upp så gick vi tok fett för långt å innan vi började att svänga ned mot Manges hem igen så det blev typ en 4-timmar vandring sammanlagt den dagen. På kvällen så drog vi runt på lite olika ställen å Partade.

2006-10-15: Vi drog i väg å kolla in en cool kyrka som låg uppe på en höjd precis vid vattnet å med feta murar runt omkring sig. Sedan bar det iväg en najs krog som jag inte kommer ihåg nbamnet på där vi käkade super goood mat. Efter det drog vi till Hells Bells där vi blev utkastade vid 11-tiden då det ju va söndag.

2006-10-16: Vi tog en riktigt softar dag å bara drog runt på byn innan vi tugga å sen hem å packa osså taxi till flygplatsen. Vi kom hem vid 23-tiden. Det va allt för nu.